Menu Close

Pályázat

A jelenleg futó projektünk az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Kedvezményezett neve: SoleCall Kft.
Projekt címe: Mesterséges intelligencia alapú személybiztonsági alkalmazás
Támogatás összege: 255.900.000 Ft

A projekt célja a világon egyedülálló személybiztonsági technológia piacra vitele, üzemi és egészségügyi adaptációjának megvalósítása, illetve mesterséges intelligencia alapú ipar 4.0-val kapcsolatos kutatás fejlesztés.

Lezárt projektünk, melynek keretében megalkottuk az MVP-t

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Kedvezményezett neve: SoleCall Kft.
Projekt címe: SoleCall személybiztonsági alkalmazás
Szerződött támogatás összege: 36 942 502 Ft
Támogatás mértéke: 80%
Fizikai befejezés dátuma: 2019.10.31.
Projekt azonosító száma: 2.1.5-15-2017-0032

Azzal a vízióval indítottuk el a fejlesztéseket, hogy forradalmasítjuk a személybiztonsági alkalmazások piacát.
A világon egyedülállóan a SoleCall alkalmazással lesz lehetősége a bajba jutottnak arra, hogy bármilyen nem várt vészhelyzet esetén – legyen az a személyes biztonságával, vagy egészségével kapcsolatos – kézi beavatkozás nélkül is adjon le vészjelzést a mobiltelefonján keresztül.
Ezzel a forradalmian új technológiával azt érjük el, hogy a vészjelzés küldés akár támadás, vagy hirtelen rosszullét esetén is azonnal végrehajtható. Így valós időben elindulhat a segítségnyújtás, ami akár életeket menthet.
A fejlesztés során szem előtt tartottuk az esélyegyenlőséget is, így a vészjelzési módok a fogyatékkal élők számára, különös tekintettel a hallássérültek számára is optimalizáltan működnek. Felismertük, hogy mivel a hallássérültek csak SMS-ben tudnak vészjelzést adni, aminek a folyamata lassú és körülményes. Ezért egy olyan SMS platformot alkottunk, amin keresztül néhány érintéssel, pár másodperc alatt összeállítható a vészjelző üzenet tartalma és minden információt tartalmaz, ami az intézkedéshez szükséges.

Széchenyi 2020